Mørkokt svinebog i peppersaus med poteter og ovnsbakte rotgrønnsaker
4.07 (193)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
Schweinebraten
300 g
Peppersaus
1 pakke
Småpoteter
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 594 kcal
- Fett:
- 17 g
- Karbohydrater:
- 65 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt stekt sopp eller løk i peppersausen for ekstra smak.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene og selleriroten, og kutt dem i staver. Fordel gulrøttene og selleriroten i en stor, ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skjær kjøttet i tykke skiver, og fordel kjøttet og kraften i pakken i en ny ildfast form. Hell peppersausen over kjøttet, og stek det ved siden av grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Vel bekomme!