Mørkokt svinebog i peppersaus med poteter og ovnsbakte rotgrønnsaker

Mørkokt svinebog i peppersaus med poteter og ovnsbakte rotgrønnsaker

4.07 (193)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Schweinebraten
300 g
Peppersaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Småpoteter
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
594 kcal
Fett:
17 g
Karbohydrater:
65 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt stekt sopp eller løk i peppersausen for ekstra smak.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene og selleriroten, og kutt dem i staver. Fordel gulrøttene og selleriroten i en stor, ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skjær kjøttet i tykke skiver, og fordel kjøttet og kraften i pakken i en ny ildfast form. Hell peppersausen over kjøttet, og stek det ved siden av grønnsakene i ovnen i 10–12 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Vel bekomme!