Eggenudler og kyllinglårfilet i teriyakisaus med hvitløksbakt brokkoli og fersk koriander
4 (114)
Under 30 min
7 Ingredienser
En rask og smaksrik kyllingteriyakiwok kan redde hverdagen. Med den hvitløksbakte brokkoliens nøtteaktige smak, er denne retten helt perfekt.
En rask og smaksrik kyllingteriyakiwok kan redde hverdagen. Med den hvitløksbakte brokkoliens nøtteaktige smak, er denne retten helt perfekt.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Brokkoli
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Eggenudler
125 g
Kyllinglårfilet
400 g
Teriyakisaus
100 g
Rød chili
1 stk
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 615 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 62 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker en mildere smak på chillien, kan den stekes eller ovnsbakes.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i staver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og ønsket mengde av hvitløken utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til brokkolien er mør.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i mindre stykker. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 1–2 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett teriyakisausen og de ferdigkokte nudlene, og varm opp.
Skyll chilien og korianderen. Kutt chilien i tynne skiver, og riv korianderen fra hverandre med hendene. Fordel nudlene, kyllingen og teriyakisausen på to tallerkener, og ha den hvitløksbakte brokkolien, chilien og korianderen over.
Vel bekomme!