Eggenudler og kyllinglårfilet i teriyakisaus med hvitløksbakt brokkoli og fersk koriander

Eggenudler og kyllinglårfilet i teriyakisaus med hvitløksbakt brokkoli og fersk koriander

4 (114)
Under 30 min
7 Ingredienser
En rask og smaksrik kyllingteriyakiwok kan redde hverdagen. Med den hvitløksbakte brokkoliens nøtteaktige smak, er denne retten helt perfekt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Brokkoli
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Kyllinglårfilet
400 g
Teriyakisaus
100 g
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Rød chili
1 stk
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
615 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
62 g
Protein:
49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker en mildere smak på chillien, kan den stekes eller ovnsbakes.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Del brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i staver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og ønsket mengde av hvitløken utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til brokkolien er mør.
Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
 Skjær kyllingen i mindre stykker. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 1–2 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Tilsett teriyakisausen og de ferdigkokte nudlene, og varm opp. 
Skyll chilien og korianderen. Kutt chilien i tynne skiver, og riv korianderen fra hverandre med hendene. Fordel nudlene, kyllingen og teriyakisausen på to tallerkener, og ha den hvitløksbakte brokkolien, chilien og korianderen over. 
Vel bekomme!