Fiskekaker med ovnsbakte søtpotetbåter og agurksalat

Fiskekaker med ovnsbakte søtpotetbåter og agurksalat

3.84 (81)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Søtpoteter
2 stk
Agurk
1 stk
Rødløk
1 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Sukker
3 ss
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Fiskekaker
480 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
534 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
52 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek fiskekakene i ovnen sammen med søtpotetene de siste 10 minuttene av søtpotetenes steketid for å spare tid og oppvask.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Skyll og kutt søtpotetene i staver eller båter. Fordel søtpotetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetene midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
 Skyll agurken og skrell løken. Kutt agurken og løken i tynne skiver. Bland sammen agurken, løken, 3 ss eddik, 3 ss sukker og litt salt i en skål. La agurksalaten stå på benken frem til servering.
Rør sammen yoghurten og kryddermiksen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, til de er gjennomvarme.
Vel bekomme!