Fiskekaker med stekt hodekål og gulrot, kokte poteter og eggesmør
Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Egg
- olje
- pepper
- salt
- smør
- vann
Fiskeburgere
1 pakke
Poteter
350 g
Gulrot
200 g
Hodekål
0,5 bit
Olje
Egg
2 stk
Salt
Pepper
Vann
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt sitronsaft i eggesmøret for en friskere smak!
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til egg i punkt 4.
Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Kutt hodekålen i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt smør til middels høy varme, og stek gulrøttene og hodekålen i ca. 5 minutter. Krydre med litt salt og pepper. Legg grønnsakene over i en serveringsskål.
Kok eggene sammen med potetene de siste 9-10 minuttene av koketiden.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek fiskeburgerne i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og kutt dem i grove biter. Varm opp en kjele med 1,5 ss smør til middels høy varme. Vend eggebitene inn i smøret, og smak til med salt og pepper.
505 kcal
51 g
46 g
11 g
Vel bekomme!