Fiskekaker med stekt hodekål og gulrot, kokte poteter og eggesmør

Fiskekaker med stekt hodekål og gulrot, kokte poteter og eggesmør

Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Egg
    • olje
    • pepper
    • salt
    • smør
    • vann
    Fiskeburgere
    1 pakke
    Poteter
    350 g
    Gulrot
    200 g
    Hodekål
    0,5 bit
    Olje
    Egg
    2 stk
    Salt
    Pepper
    Vann
    Smør
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt sitronsaft i eggesmøret for en friskere smak!

    Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til egg i punkt 4.
    Skrell gulrøttene, og kutt dem i staver. Kutt hodekålen i strimler.
    Varm opp en stekepanne med litt smør til middels høy varme, og stek gulrøttene og hodekålen i ca. 5 minutter. Krydre med litt salt og pepper. Legg grønnsakene over i en serveringsskål.
    Kok eggene sammen med potetene de siste 9-10 minuttene av koketiden.
    Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek fiskeburgerne i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
    Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og kutt dem i grove biter. Varm opp en kjele med 1,5 ss smør til middels høy varme. Vend eggebitene inn i smøret, og smak til med salt og pepper.
    505 kcal
    51 g
    46 g
    11 g
    Vel bekomme!