Superrask fiskesuppe med laks og grønnsaker servert med steinovnsbakte rundstykker

Superrask fiskesuppe med laks og grønnsaker servert med steinovnsbakte rundstykker

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Fiskesuppebase
2 pakke
(Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
Gressløk
1 pakke
Gulrot
400 g
Minipurreløk
2 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
(Laktose)
Laksefilet
300 g
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til fiskesuppen med litt dill.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell gulrøttene, og skyll minipurreløkene i kaldt vann. Kutt gulrøttene og purreløken i terninger. Skjær fisken i små terninger.
Fukt rundstykkene med litt vann, og varm dem i ovnen i 5-8 minutter.
Kok opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett fisken, gulrøttene og purreløken, og la det trekke i ca. 5 minutter, eller til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper før servering.
Finhakk gressløken, og strø den over suppen ved servering.
Vel bekomme!