Superrask fiskesuppe med laks og grønnsaker servert med steinovnsbakte rundstykker
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Fiskesuppebase
2 pakke
Gressløk
1 pakke
Gulrot
400 g
Minipurreløk
2 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Laksefilet
300 g
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til fiskesuppen med litt dill.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell gulrøttene, og skyll minipurreløkene i kaldt vann. Kutt gulrøttene og purreløken i terninger. Skjær fisken i små terninger.
Fukt rundstykkene med litt vann, og varm dem i ovnen i 5-8 minutter.
Kok opp fiskesuppebasen i en kjele på middels varme under omrøring. Tilsett fisken, gulrøttene og purreløken, og la det trekke i ca. 5 minutter, eller til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper før servering.
Finhakk gressløken, og strø den over suppen ved servering.
Vel bekomme!