Torsk med vårløkdressing, stekte poteter og pastinakk

Torsk med vårløkdressing, stekte poteter og pastinakk

Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Torskefilet
700 g
Vårløk
0.50 pakke
Poteter
700 g
Pastinakk
2 stk
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Smør
Kinesisk hvitløk
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt finhakket, fersk timian i potetene rett før servering.

Sett ovnen på 240 grader.
Skrell og kutt pastinakk i grove biter. Skrell og finhakk 1/2 stk kinesisk hvitløk. Kutt poteter i fire biter per potet, ha på et stekebrett sammen med pastinakk, vend inn hvitløk, litt olje, salt, pepper og stek i ovnen i ca 20-25 minutter.
Finhakk vårløk og bland sammen med seterrømme, salt og pepper til en dressing.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre torskefileten med salt og pepper. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha 1 ss smør og 1/2 kinesisk hvitløk i pannen med fisken, og bruk en spiseskje til å øse det smeltede smøret over fisken mens den steker.
Vel bekomme!