Marinert svin med kremet pasta og honningstekte reddiker og squash
4.13 (75)
Under 35 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Akasiehonning
- majones
- olje
- pepper
- salt
- smør
- vann
Minuttbiff av svin
300 g
Reddiker
1 pakke
Squash
1 stk
Conchigliepasta
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Sitron
1/2 stk
Olje
Salt
Akasiehonning
1,50 ss
Vann
3 dl
Smør
1,50 ss
Majones
1 ss
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket, fersk gressløk i pastasalaten.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt toppen av reddikene, og kutt hver reddik i to. Kutt squashen i terninger. Kok reddikene i ca. 6 dl vann i ca. 1 minutt.
Varm opp en stekepanne med 1,5 ss smør til middels høy varme. Stek squashen og reddikene i 2-3 minutter. Ha over 1,5 ss akasiehonning og litt salt, og stek videre i ca. 1 minutt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt, pepper og saften og skallet (kun det gule) fra sitronen. La kjøttet hvile i ca. 2 minutter når det er ferdigstekt.
Sil vannet av pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn rømmen og 1 ss majones, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!