Marinert svin med kremet pasta og honningstekte reddiker og squash

Marinert svin med kremet pasta og honningstekte reddiker og squash

4.13 (75)
Under 35 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Akasiehonning
  • majones
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • vann
Minuttbiff av svin
300 g
Reddiker
1 pakke
Squash
1 stk
Conchigliepasta
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Sitron
1/2 stk
Olje
Salt
Akasiehonning
1,50 ss
Vann
3 dl
Smør
1,50 ss
Majones
1 ss
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket, fersk gressløk i pastasalaten.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kutt toppen av reddikene, og kutt hver reddik i to. Kutt squashen i terninger. Kok reddikene i ca. 6 dl vann i ca. 1 minutt.
Varm opp en stekepanne med 1,5 ss smør til middels høy varme. Stek squashen og reddikene i 2-3 minutter. Ha over 1,5 ss akasiehonning og litt salt, og stek videre i ca. 1 minutt.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt, pepper og saften og skallet (kun det gule) fra sitronen. La kjøttet hvile i ca. 2 minutter når det er ferdigstekt.
Sil vannet av pastaen, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn rømmen og 1 ss majones, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!