Pannestekt lange med småpoteter, blomkål- og brokkolibuketter og bearnéssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
- vann
Langefilet
700 g
Småpoteter
600 g
Brokkoli- og blomkålbuketter
1 pakke
Bearnéssaus
1 pakke
Gressløk
1/2 pakke
Vann
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha et knust hvitløksfedd i pannen når du steker fisken for ekstra god smak!
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er møre. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til blomkål- og brokkolibukettene i punkt 4.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 2-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Varm opp bearnéssausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Kok blomkål- og brokkolibukettene sammen med potetene, under lokk, de siste ca. 3 minuttene av potetenes koketid.
Finhakk gressløken, og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!