Crispy kylling med wokede grønnsaker, risnudler og sweet chili-saus

Crispy kylling med wokede grønnsaker, risnudler og sweet chili-saus

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Crispy kylling
    600 g
    Risnudler
    1 pakke
    Wokmiks
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Sweet chili-woksaus
    2 pakke
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Wok alltid på høy varme, og ikke wok for lenge. Da får du et crispy og fargerikt resultat!

    Kok risnudlene i rikelig med vann i ca. 5 minutter.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til kyllingen er gjennomvarm og har en sprø skorpe. Legg kyllingen på et serveringsfat.
    Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Wok wokmiksen i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Kutt limen i båter. Server limebåtene og sweet chili-sausen til.
    Vel bekomme!