Crispy kylling med wokede grønnsaker, risnudler og sweet chili-saus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Crispy kylling
600 g
Risnudler
1 pakke
Wokmiks
1 pakke
Lime
1 stk
Sweet chili-woksaus
2 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Wok alltid på høy varme, og ikke wok for lenge. Da får du et crispy og fargerikt resultat!
Kok risnudlene i rikelig med vann i ca. 5 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 4 minutter på hver side, eller til kyllingen er gjennomvarm og har en sprø skorpe. Legg kyllingen på et serveringsfat.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Wok wokmiksen i ca. 3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kutt limen i båter. Server limebåtene og sweet chili-sausen til.
Vel bekomme!