Pizza med storfestrimler, aromasopp, løk og frisk salat
Ny oppskrift
Under 40 min
11 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pizzadeig
1 stk
TINE Pizza
1 beger
Storfestrimler
250 g
Gul løk
1 stk
Aromasopp
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Chipotlemiks
1 pakke
Sitruskrydder
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke er så glad i sterk mat kan du blande chipotlemiksen med litt rømme og servere som dressing ved siden av.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt løken og soppen i skiver.
Rull pizzadeigen ut på et stekebrett. Fordel den hvite pizzasausen jevnt utover pizzadeigen. Strø over mozzarellaen, og topp med løken og aromasoppen. Stek pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Fordel storfekjøttet i pannen, og la det ligge stille og steke i ca. 30 sekunder. Krydre med sitruskrydderet, beveg på kjøttet, og stek videre i ca. 10 sekunder. Legg kjøttet til side i en skål. Fordel kjøttet utover pizzaen når den har stekt i ca. 15 minutter, og stek den videre i ovnen i 5 minutter.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salatbladene i strimler, og kutt tomaten i båter. Sil laken av maisen. Bland alt sammen i en serveringsskå l.
Strø chipotlemiksen over pizzaen før servering.
Vel bekomme!