Hjemmelagde fiskepinner med gulrot, brokkoli, remulade og potetmos

Hjemmelagde fiskepinner med gulrot, brokkoli, remulade og potetmos

Ny oppskrift
Under 45 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Egg

Basisvarer:
  • Egg
  • hvetemel
  • melk
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Torskefilet
700 g
Mandelpoteter
700 g
Panering
1 pakke
Gulrot
400 g
Brokkoli
1 stk
Sitron
1 stk
Remulade
2 pakke
(Egg)
Egg
2 stk
Hvetemel
1 dl
Melk
2 1/2 dl
Smør
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland litt finrevet sitronskall (kun det gule) sammen med eggene for en ekstra frisk smak!

Skrell potetene, og kok dem i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i staver, og del brokkolien i mindre buketter.
Sett en kjele med 2 l vann og litt salt på kok.
Visp sammen eggene i en skål, ha 1 dl hvetemel i en annen skål, og ha paneringen i en tredje skål. Skjær fisken i fiskepinnebiter. Vend bitene først i hvetemelet, deretter i eggene og til slutt i paneringen.
Varm opp en stekepanne med litt olje og smør til middels høy varme. Stek fiskepinnene i ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper.
Kok gulrøttene og brokkolien i vannet fra punkt 3 i 4-5 minutter.
Sil vannet av potetene, og la dem dampe seg tørre i kjelen i et par minutter. Mos potetene sammen med 2 ss smør, og spe på med 2 1/2 dl melk, litt og litt, til potetmosen har ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper rett før servering.
Kutt sitronen i båter. Server sitronbåtene og remuladen til retten.
Vel bekomme!