Pasta carbonara med bayonneskinke, erter, ruccola og aspargesbønner

Pasta carbonara med bayonneskinke, erter, ruccola og aspargesbønner

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Grønne bønner
1 pakke
Bayonneskinke
400 g
Carbonarasaus
2 pakke
(Laktose)
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Grønne erter
250 g
Ruccola
1 pakke
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Vann
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland ruccolaen sammen med pastaen hvis alle i familien liker ruccola!

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Ha godt med vann i kjelen, slik at det er plass til ertene i punkt 3.
Skjær bayonneskinken i terninger.
Kok ertene i kjelen sammen med pastaen det siste minuttet av pastaens koketid.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek skinken og aspargesbønnene i 3-5 minutter. Ha i carbonarasausen, og la skinken og aspargesbønnene trekke i sausen i ca. 5 minutter.
Ha ruccolaen i en serveringsskål, og topp den med litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!