Svinekoteletter med brun saus og bakte grønnsaker

Svinekoteletter med brun saus og bakte grønnsaker

Ny oppskrift
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Svinekoteletter
700 g
Søtpotet
600 g
Gul løk
2 stk
Brokkoli
1 stk
Brun saus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg søtpotetstavene i en bolle med kaldt vann i 30-60 minutter før du steker dem i ovnen. Dette vil fjerne noe av stivelsen i søtpotetene, og gir et mer crispy resultat!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i staver, og kutt løkene i båter. Del brokkolien i mindre buketter.
Ha søtpotetene, løken og brokkolien i en ildfast form eller på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca 20 minutter, eller til grønnsakene er møre.
Gi sausen et raskt oppkok før servering, og smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre svinekotelettene med salt og pepper. Stek kotelettene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. La kjøttet hvile i 2-3 minutter før servering.
Vel bekomme!