Biffsnadder med stekte grønnsaker, bearnéssaus og potetbåter
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Storfestrimler
500 g
Mandelpoteter
700 g
Bearnéssaus
1 boks
Aromasopp
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Sukkererter
1 pakke
Gul løk
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tørk av kjøttet før du har det i pannen, og stek det alltid i to omganger når du lager middag til flere enn to personer. Da unngår du at kjøttet kokes, og sjansene for et vellykket resultat øker!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt mandelpotetene i små båter. Fordel potetbåtene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek i ovnen i 20-25 minutter, eller til potetene er gylne og møre.
Kutt løk og paprika i strimler, og kutt aromasopp i skiver.
Varm opp en wokpanne eller en vid stekepanne med litt olje til høy varme. Stek løken, paprikaen, soppen og sukkerertene i 3-4 minutter under omrøring. Legg grønnsakene til side på en tallerken.
Varm opp bearnéssausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og la kjøttet ligge helt stille og steke i ca 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca 2 minutter. Vend inn grønnsakene, og krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!