Cæsarsalat med kylling, bacon og steinovnsbakte rundstykker
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kyllinglårfilet
400 g
Baconterninger
100 g
Romanosalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Gran Biraghi
1 pakke
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Cæsardressing
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag brødkrutonger! Rist et par brødskiver i brødristeren, skjær brødskivene i terninger og strø krutongene over salaten.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconet i 4-5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på litt kjøkkenpapir.
Ha litt olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek kyllinglårfileten i ca 2 minutter på hver side. Legg kyllingen over i en ildfast form, og stek ferdig i ovnen i ca 10 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Kutt enden av romanosalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i grove strimler. Kutt rødløken og agurken i terninger. Kutt tomaten i båter. Bland grønnsakene sammen i en serveringsbolle, og vend inn ønsket mengde av cæsardressingen.
Varm rundstykkene på en rist i ovnen, over kyllingen, i 2-3 minutter.
Skjær kyllingen i strimler. Vend kyllingen og baconet inn i salaten, og smak til med pepper.
Topp cæsarsalaten med Gran Biraghi før servering, og server de steinovnsbakte rundstykkene ved siden av.
Vel bekomme!