Cæsarsalat med kylling, bacon og steinovnsbakte rundstykker

Cæsarsalat med kylling, bacon og steinovnsbakte rundstykker

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kyllinglårfilet
400 g
Baconterninger
100 g
Romanosalat
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Tomat
1 stk
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
(Laktose)
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag brødkrutonger! Rist et par brødskiver i brødristeren, skjær brødskivene i terninger og strø krutongene over salaten.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconet i 4-5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på litt kjøkkenpapir.
Ha litt olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek kyllinglårfileten i ca 2 minutter på hver side. Legg kyllingen over i en ildfast form, og stek ferdig i ovnen i ca 10 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Kutt enden av romanosalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i grove strimler. Kutt rødløken og agurken i terninger. Kutt tomaten i båter. Bland grønnsakene sammen i en serveringsbolle, og vend inn ønsket mengde av cæsardressingen.
Varm rundstykkene på en rist i ovnen, over kyllingen, i 2-3 minutter.
Skjær kyllingen i strimler. Vend kyllingen og baconet inn i salaten, og smak til med pepper.
Topp cæsarsalaten med Gran Biraghi før servering, og server de steinovnsbakte rundstykkene ved siden av.
Vel bekomme!