Pasta med laksefrikadeller, brokkoli og kremet rød pesto

Pasta med laksefrikadeller, brokkoli og kremet rød pesto

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Farfalle
400 g
(Hvete)
Grønne erter
125 g
Brokkoli
1 stk
Tomatpesto
2 pakke
(Egg, Melk)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Laksefrikadeller
600 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
834 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
85 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket hvitløk i pestoblandingen før du vender det sammen med pastaen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men tilsett ertene i kokevannet de siste 2 minuttene av pastaens koketid.
Del brokkolien i små buketter. Fordel brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 10–12 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek laksefrikadellene i 2–3 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomvarme. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen og ertene, men spar på omtrent 1½ dl av kokevannet. Ha pastaen tilbake i kjelen.
 Rør sammen pastavannet, den røde pestoen, crème fraîchen og litt salt og pepper til blandingen er jevn. Vend pestoblandingen inn med pastaen.
Vel bekomme!