Pasta med laksefrikadeller, brokkoli og kremet rød pesto
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Farfalle
400 g
Grønne erter
125 g
Brokkoli
1 stk
Tomatpesto
2 pakke
Crème fraîche
150 g
Laksefrikadeller
600 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 834 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 85 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk i pestoblandingen før du vender det sammen med pastaen.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men tilsett ertene i kokevannet de siste 2 minuttene av pastaens koketid.
Del brokkolien i små buketter. Fordel brokkolien utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 10–12 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek laksefrikadellene i 2–3 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomvarme. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet av den ferdigkokte pastaen og ertene, men spar på omtrent 1½ dl av kokevannet. Ha pastaen tilbake i kjelen.
Rør sammen pastavannet, den røde pestoen, crème fraîchen og litt salt og pepper til blandingen er jevn. Vend pestoblandingen inn med pastaen.
Vel bekomme!