Ost- og pepperpølser og potetsalat med rødkål, vårløk og eple vendt i estragonsennep og majones
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Ostepølser med grønn pepper
400 g
Finsnittet rødkål
100 g
Vårløk
1 pakke
Eple
1 stk
Lettrømme
150 g
Majones
1 pakke
Estragonsennep
1 glass
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1133 kcal
- Fett:
- 90 g
- Karbohydrater:
- 48 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetsalaten med litt sitron eller lime for en friskere smak!
Kutt potetene i biter. Kok potetbitene i 12–15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek pølsene i 4–5 minutter, til de er gjennomstekte.
Kutt rødkålen i biter, og vårløken i tynne skiver. Kutt eplet i terninger. Bland rødkålen, vårløken, eplet, rømmen, majonesen og estragonsennepen sammen i en stor serveringsskål. Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og vend dem inn i blandingen. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!