Ost- og pepperpølser og potetsalat med rødkål, vårløk og eple vendt i estragonsennep og majones

Ost- og pepperpølser og potetsalat med rødkål, vårløk og eple vendt i estragonsennep og majones

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Ostepølser med grønn pepper
400 g
(Melk, Laktose)
Finsnittet rødkål
100 g
Vårløk
1 pakke
Eple
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Majones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Estragonsennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1133 kcal
Fett:
90 g
Karbohydrater:
48 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til potetsalaten med litt sitron eller lime for en friskere smak!

Kutt potetene i biter. Kok potetbitene i 12–15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek pølsene i 4–5 minutter, til de er gjennomstekte.
 Kutt rødkålen i biter, og vårløken i tynne skiver. Kutt eplet i terninger. Bland rødkålen, vårløken, eplet, rømmen, majonesen og estragonsennepen sammen i en stor serveringsskål. Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og vend dem inn i blandingen. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!