Hamburger med barbecueaioli, stekt Grana Padano-ost, aromasopp, tomat og salat
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Grana Padano
1 stk
Aromasopp
100 g
Homestyleburgere
300 g
Grove hamburgerbrød
2 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Aioli
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 929 kcal
- Fett:
- 67 g
- Karbohydrater:
- 41 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt avokado på hamburgeren for enda bedre smak!
Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Riv Grana Padano-osten på den fine siden av et rivjern. Legg osten i sirkler på størrelse med hamburgere på et stekebrett med bakepapir. Stek osten i ovnen i omtrent 5 minutter, til den har smeltet og blitt sprø. Avkjøl osten i romtemperatur frem til servering.
Kutt hver sopp i 3 skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hamburgerne sammen med soppen i 3–4 minutter på hver side, eller til hamburgerne har jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Bland barbecuesausen og aiolien sammen i en serveringsskål.
Kutt bunnen av hjertesalaten, og skyll og tørk bladene. Kutt tomaten i skiver.
Sett sammen hamburgere av hamburgerbrødene, hamburgerne, den stekte osten, soppen, barbecueaiolien, salaten og tomaten.
Vel bekomme!