Hamburger med barbecueaioli, stekt Grana Padano-ost, aromasopp, tomat og salat

Hamburger med barbecueaioli, stekt Grana Padano-ost, aromasopp, tomat og salat

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Aromasopp
100 g
Homestyleburgere
300 g
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Barbecuesaus
1 pakke
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
929 kcal
Fett:
67 g
Karbohydrater:
41 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt avokado på hamburgeren for enda bedre smak!

Varm opp stekeovnen til 220 grader.
 Riv Grana Padano-osten på den fine siden av et rivjern. Legg osten i sirkler på størrelse med hamburgere på et stekebrett med bakepapir. Stek osten i ovnen i omtrent 5 minutter, til den har smeltet og blitt sprø. Avkjøl osten i romtemperatur frem til servering.
Kutt hver sopp i 3 skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hamburgerne sammen med soppen i 3–4 minutter på hver side, eller til hamburgerne har jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Bland barbecuesausen og aiolien sammen i en serveringsskål. 
Kutt bunnen av hjertesalaten, og skyll og tørk bladene. Kutt tomaten i skiver.
Sett sammen hamburgere av hamburgerbrødene, hamburgerne, den stekte osten, soppen, barbecueaiolien, salaten og tomaten.
Vel bekomme!