Kyllingvinger med barbecuesaus, ovnsbakte poteter, eplecoleslaw og maiskolber
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Poteter
900 g
Overvinger av kylling med timian og hvitløk
800 g
Overvinger av kylling med timian og hvitløk
480 g
Barbecuesaus
2 pakke
Maiskolber
4 stk
Smør
2 ss
Coleslaw
440 g
Grønt eple
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 639 kcal
- Fett:
- 34 g
- Karbohydrater:
- 43 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten kan tilberedes på grillen hvis været tillater det. Pensle kyllingvingene med barbecuesausen og grill dem på indirekte varme i omtrent 12 minutter. Pensle maiskolbene med smeltet smør og tilbered dem på samme måte.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til maisen.
Skyll og kutt potetene i skiver. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Legg kyllingen på et stekebrett med bakepapir. Ha halvparten av barbecuesausen over kyllingen, og det vend godt sammen. Stek kyllingen i ovnen i omtrent 15 minutter, til den er gjennomvarm.
Del maiskolbene i to, og la dem trekke i det lettsaltede vannet i omtrent 10 minutter. Hell av vannet og vend maiskolbene i 2 ss smør.
Grovriv eplet på et rivjern. Vend eplet inn i coleslawen og smak til med salt og pepper.
Server resten av barbecuesausen ved siden av retten.
Vel bekomme!