Svinekebab med ratatouille og bulgur, servert med urtedressing

Svinekebab med ratatouille og bulgur, servert med urtedressing

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Liste
Liste
Bilder
Bulgur
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Kjøttdeig av svin
350 g
Tyrkisk krydder
1 pakke
Grillspyd
1 pakke
Salt
½ ts
Rødløk
½ stk
Gul paprika
1 stk
Squash
1 stk
Hakkede tomater
1 boks
Middelhavskrydder
½–1 pakke
(Sennep)
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
653 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Grill svinekebaben på grillen i 4–6 minutter, avhengig av tykkelsen. Snu på spydene underveis i steketiden slik at kebaben blir jevnt grillet.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men tilsett grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Bland kjøttdeigen, kryddermiksen og 1/2 ts salt sammen i en skål. Fukt hendene i kaldt vann, og form deigen til pølser rundt ønsket mengde av grillspydene. Fordel grillspydene i en ildfast form, og stek dem i ovnen i 12–15 minutter.
Skrell og kutt løken og ønsket mengde av paprikaen og squashen i terninger på omtrent 1 cm.
 Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, paprikaen og squashen i 2–3 minutter, til grønnsakene er gylne. Tilsett de hakkede tomatene og middelhavskrydderet, og la det hele småkoke under lokk frem til servering. Smak til med salt, pepper og sukker. Tilsett eventuell stekesjy fra kebabspydene i gryten for ekstra god smak.
Server urtedressingen til retten!
Vel bekomme!