Wraps med marinert kylling, kålsalat og raita

Wraps med marinert kylling, kålsalat og raita

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Ingefær
1 bit
Rød paprika
1 stk
Kyllinglårfilet
400 g
Garam masala
1 pakke
Olje
2 ss
Koriander
½ bunt
Rødløk
½ stk
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
½ stk
Sukker
½ ss
Olivenolje
½ ss
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete)
Agurk
½ stk
Raita
1 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
881 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
81 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ingefær kan faktisk skrelles med skje! Bare bruk en teskje eller spiseskje til å skrape vekk det tynne skallet. Metoden er rask og trygg, og du slipper å sløse ingefær ved å skrelle vekk for mye.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skrell ingefæren, og riv den på den grove siden av et rivjern (se tips). Kutt paprikaen i tynne skiver. Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Bland kyllingen sammen med paprikaen, garam masalakrydderet, ønsket mengde av ingefæren og 3 ss olje i en skål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen og paprikaen i 4–5 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Smak til med salt og pepper.
 Skyll og grovhakk korianderen. Skrell og kutt ønsket mengde av løken i tynne skiver. Ha korianderen, rødløken og den strimlede kålsalaten i en serveringsskål. Rør sammen ½ ss sukker, ½ ss olivenolje, saft fra limen og litt salt i en skål. Vend dressingen inn i kålsalaten rett før servering.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Kutt agurken i små terninger, og bland agurkterningene sammen med raitaen i en serveringsskål.
Fyll tortillalefsene med kyllingen, kålsalaten og raitaen.
Vel bekomme!