Indisk kyllingsuppe med stekt blomkål og bacon, koriander og langbrød

Indisk kyllingsuppe med stekt blomkål og bacon, koriander og langbrød

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Indisk kyllingsuppe
    1 pakke
    (Selleri, Melk, Laktose)
    Koriander
    1/2 bunt
    Langbrød av fullkorn
    1 stk
    (Gluten)
    Baconterninger
    100 g
    Blomkål
    1/2 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt yoghurt i suppen før servering for en frisk og mild smak!

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Varm opp den indiske kyllingsuppen i en kjele på middels varme under omrøring.
    Del blomkålen i mindre buketter, og finhakk korianderen.
    Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 3-4 minutter, eller til det er gyllent. Ha i blomkålbukettene, og stek videre i ca. 3 minutter.
    Varm langbrødet i ovnen i 2-3 minutter.
    Ha baconet og blomkålbukettene i suppen, og strø over korianderen. Server langbrødet ved siden av.
    Vel bekomme!