Bakt laks med mangochutney, sesamstekte reddiker og brokkoli og ris
3.82 (95)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- salt
- soyasaus
Laksefilet
300 g
Middagsris
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Reddiker
1 pakke
Nøttemiks
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Soyasaus
2 ss
Salt
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv litt limeskall (kun det grønne) over fisken for en friskere smak!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken i en ildfast form. Fordel mangochutneyen over fisken, og stek formen i ovnen i 8-9 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Del reddikene i to, og del brokkolien i mindre buketter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek brokkolibukettene og reddikene i 2-3 minutter. Vend deretter inn sesamfrøene, nøttemiksen og soyasausen.
Vel bekomme!