Bakt laks med mangochutney, sesamstekte reddiker og brokkoli og ris

Bakt laks med mangochutney, sesamstekte reddiker og brokkoli og ris

3.82 (95)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • soyasaus
Laksefilet
300 g
Middagsris
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Reddiker
1 pakke
Nøttemiks
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Sesamfrø
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Soyasaus
2 ss
Salt
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv litt limeskall (kun det grønne) over fisken for en friskere smak!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Legg fisken i en ildfast form. Fordel mangochutneyen over fisken, og stek formen i ovnen i 8-9 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Del reddikene i to, og del brokkolien i mindre buketter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek brokkolibukettene og reddikene i 2-3 minutter. Vend deretter inn sesamfrøene, nøttemiksen og soyasausen.
Vel bekomme!