Krydret brosme med råkostsalat, kremet fiskesaus og poteter

Krydret brosme med råkostsalat, kremet fiskesaus og poteter

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Liste
Liste
Bilder
Brosmefilet
700 g
Folvapoteter
700 g
Fiskekrydder
1 pose
Gulrot
500 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Olje
Appelsin
1 stk
Eple
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha en spiseskje smør i stekepannen mot slutten av steketiden, og øs det smeltede smøret over fisken mens den steker. Har du i litt hvitløk også, blir det helt topp.

Kok ca 700 g poteter i 20-25 minutter, eller til potetene er møre.
Skrell ca 600 g gulrot. Riv gulrot og 1 stk eple på et rivjern, og ha i en serveringsskål. Skrell og kutt 0,5 stk appelsin i terninger og bland inn i råkostsalaten. Skvis over saften fra andre halvdel av appelsinen.
Gi 1 pk kremet fiskesaus m/sitron et lite oppkok, og la sausen stå på svak varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Skjær ca 700 g brosmefilet i porsjonsstykker, og krydre med 1 pk fiskekrydder. Stek fisken i 2-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt.
Vel bekomme!