Svinekoteletter med ovnsbakte potetbåter, gulrot, brokkoli og squash og rødvinssaus
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Svinekoteletter
350 g
Mandelpoteter
400 g
Rødvinssaus
1 pakke
Brokkoli
1/2 stk
Squash
1/2 stk
Gulrot
150 g
Urtemiks
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland inn egne krydder eller friske urter med de ovnsbakte grønnsakene for en personlig vri!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og press hvitløken, og skrell gulrøttene. Kutt potetene i båter, og kutt gulrøttene i grove biter. Fordel grønnsakene i en stor ildfast form, eller på et stekebrett med bakepapir. Det skal være plass til squashen og brokkolien i punkt 3. Vend inn hvitløken og litt olje, salt og pepper, og stek i ovnen i 20-25 minutter, eller til grønnsakene er møre.
Kutt squashen i terninger, og del brokkolien i mindre buketter. Ha grønnsakene i en bolle, og vend inn urtemiksen og litt olje. Legg grønnsakene oppå potetene og gulrøttene, og stek dem i ovnen de siste 15 minuttene av potetene og gulrøttenes steketid.
Varm opp rødvinssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Krydre svinekotelettene med salt og pepper, og stek dem i 2-4 minutter på hver side. La kjøttet hvile et par minutter før servering.
Vel bekomme!