Sprøstekt torsk og salat med rømmedressing, agurk og rødløk i pitabrød

Sprøstekt torsk og salat med rømmedressing, agurk og rødløk i pitabrød

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Tempurapanert torsk
340 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Tobladssalat
50 g
Økologisk Røros-rømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Rødløk
1 stk
Agurk
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
838 kcal
Fett:
25 g
Karbohydrater:
112 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også lettsylte rødløkskivene: Ha løkskivene i en serveringsskål, klem over saft fra halve sitronen, og bland inn 1 ss sukker. La løken trekke i syltelaken frem til servering.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til den er gyllen og sprø.
Skyll og tørk salaten, og kutt den i grove biter. Ha salaten i en serveringsskål.
 Bland sammen rømmen og saften fra halve sitronen i en serveringsskål. Smak til med salt og pepper. Vend rømmedressingen sammen med salaten.
Fukt pitabrødene, og stek dem i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Skrell og kutt rødløken i skiver. Bruk en ostehøvel til å kutte agurken i skiver på langs. Kutt resten av sitronen i båter. 
Fyll pitabrødene med fisken, salaten, rødløken og agurkskivene. Server sitronbåtene ved siden av.
Vel bekomme!