Pannestekte svinekoteletter med potetmos, aspargesbønner og chipotlesalsa

Pannestekte svinekoteletter med potetmos, aspargesbønner og chipotlesalsa

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Melk
    • olivenolje
    • smør
    • sukker
    Svinekoteletter
    350 g
    Potetmos
    400 g
    Cherrytomater
    0.5 pakke
    Rødløk
    0.5 stk
    Chipotlemiks
    1 pakke
    Grønne bønner
    1 pakke
    Sukker
    Smør
    1 ss
    Olivenolje
    Melk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak til potetmosen med litt muskatnøtt for mer smak.

    Varm opp potetmosen i en kjele på middels varme under omrøring. Rør inn 1 ss smør, og spe på med litt melk hvis du ønsker det.
    Del cherrytomatene i to, og kutt rødløken i terninger. Varm opp en kjele med 4 ss olivenolje til middels høy varme. Stek cherrytomatene og rødløken i kjelen sammen med chipotlemiksen og litt sukker i 4-5 minutter.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinekotelettene i 2-3 minutter på hver side. Ha i aspargesbønnene, og stek videre i ca. 2 minutter, eller til svinekotelettene er gjennomstekte og bønnene er varme.
    Vel bekomme!