Pannestekte svinekoteletter med potetmos, aspargesbønner og chipotlesalsa
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Melk
- olivenolje
- smør
- sukker
Svinekoteletter
350 g
Potetmos
400 g
Cherrytomater
0.5 pakke
Rødløk
0.5 stk
Chipotlemiks
1 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Sukker
Smør
1 ss
Olivenolje
Melk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetmosen med litt muskatnøtt for mer smak.
Varm opp potetmosen i en kjele på middels varme under omrøring. Rør inn 1 ss smør, og spe på med litt melk hvis du ønsker det.
Del cherrytomatene i to, og kutt rødløken i terninger. Varm opp en kjele med 4 ss olivenolje til middels høy varme. Stek cherrytomatene og rødløken i kjelen sammen med chipotlemiksen og litt sukker i 4-5 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinekotelettene i 2-3 minutter på hver side. Ha i aspargesbønnene, og stek videre i ca. 2 minutter, eller til svinekotelettene er gjennomstekte og bønnene er varme.
Vel bekomme!