Kremet kjøttgryte med paprika, hjertesalat og ris

Kremet kjøttgryte med paprika, hjertesalat og ris

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Kjøttdeig
500 g
Ekstra lett crème fraîche
0,5 boks
(Melk, Laktose)
Rød paprika
1 stk
Gul løk
1 stk
Tomatpuré
0,5 boks
Vann
Olje
Hvetemel
1 ss
Salt
Pepper
Oksebuljong
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Olivenolje
Basmatiris
1 pakke
Agurk
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til gryten med litt paprikakrydder for ekstra god smak!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Rens paprikaen, og kutt den i strimler. Finhakk løken.
Varm opp en gryte eller en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i ca. 3 minutter, til den har fått litt farge. Tilsett løken og paprikaen, og stek videre til løken er blank. Ha i tomatpuréen og 1 ss hvetemel. Bland godt, og stek videre i ca. 1 minutt. Tilsett 3 dl vann, oksebuljongen og crème fraîchen. Kok opp, og la gryten småkoke i ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper før servering.
Kutt hjertesalaten i grove biter, og kutt agurken i terninger. Bland salaten og agurken sammen i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!