Hvit pizza med strimlet storfe, rødløk, cherrytomater og frisk salat
Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pizzadeig
1 stk
Revet mozzarella
1 pakke
TINE Pizza
1 beger
Sitruskrydder
1 pakke
Rødløk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Salt
Pepper
Olje
Mais
1 pakke
Storfestrimler
250 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Storfestrimlene kan også legges rå, direkte på pizzaen før du har den i ovnen om du vil spare tid og oppvask!
Sett stekeovnen på 230 grader.
Kutt rødløken i tynne strimler, og kutt hver cherrytomat i fire båter.
Rull pizzabunnen ut på et stekebrett. Fordel den hvite pizzasausen på bunnen, og strø over mozzarellaen. Fordel rødløken og halvparten av cherrytomatene oppå osten, og stek pizzaen i ovnen i ca. 20 minutter.
Vask og kutt hjertesalaten i grove biter, og hell vannet av maisen. Ha hjertesalaten, maisen og resten av cherrytomatene i en serveringsskål, og vend inn litt olje, salt og pepper.
Når det er ca. 5 minutter igjen av steketiden til pizzaen, varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Fordel storfekjøttet i pannen, og la det ligge stille og steke i ca. 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca 30 sekunder, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet mot slutten av steketiden. Fordel kjøttet på pizzaen før servering.
Vel bekomme!