Cæsarsalat med kylling og bacon servert med steinovnsbakte brød
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Romanosalat
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Cæsardressing
170 g
Bacon
150 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
Rustikke multibrød
4 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 525 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 46 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du egg liggende? Kok opp noen egg, og topp salaten med kokte eggebåter.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Kutt enden av salaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salaten og paprikaen i strimler. Skrell og finhakk ønsket mengde av rødløken. Bland grønnsakene sammen i en serveringsskål, og vend inn ønsket mengde av cæsardressingen.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i 3–4 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet til side på et fat. Ikke vask stekepannen.
Varm multibrødene i stekeovnen i 3–4 minutter.
Varm opp stekepannen du brukte til baconet til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med sitruskrydderet.
Vend kyllingen inn med salaten. Topp salaten med baconet, og server de steinovnsbakte brødene til retten.
Vel bekomme!