Kremet kyllingsalat med sprøstekt bacon og Grana Padano
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Baconterninger
150 g
Salatkjøtt av kylling
300 g
Cæsardressing
1 pakke
Krutonger
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 610 kcal
- Fett:
- 34 g
- Karbohydrater:
- 20 g
- Protein:
- 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette ½ ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.
Skyll grønnsakene, og del salaten i grove biter. Kutt tomaten og agurken i terninger. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene i en serveringsskål.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 3–4 minutter, til de er gylne og sprø. Legg baconet over på en tallerken, og stek kyllingen i fettet fra baconet i 2–3 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. Krydre kyllingen med litt salt og pepper.
Vend kyllingen og halvparten av cæsardressingen inn i salaten.
Riv Grana Padano-osten på den fine siden av et rivjern, og topp salaten med osten, baconterningene og krutongene. Server resten av dressingen til salaten.
Vel bekomme!