Kremet kyllingsalat med sprøstekt bacon og Grana Padano

Kremet kyllingsalat med sprøstekt bacon og Grana Padano

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Baconterninger
150 g
Salatkjøtt av kylling
300 g
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Krutonger
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
610 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
20 g
Protein:
58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For ekstra god smak på kyllingen kan du tilsette ½ ss smør og litt finhakket hvitløk mot slutten av steketiden.

Skyll grønnsakene, og del salaten i grove biter. Kutt tomaten og agurken i terninger. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene i en serveringsskål.
Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek baconterningene i 3–4 minutter, til de er gylne og sprø. Legg baconet over på en tallerken, og stek kyllingen i fettet fra baconet i 2–3 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. Krydre kyllingen med litt salt og pepper.
Vend kyllingen og halvparten av cæsardressingen inn i salaten.
Riv Grana Padano-osten på den fine siden av et rivjern, og topp salaten med osten, baconterningene og krutongene. Server resten av dressingen til salaten.
Vel bekomme!