Kremet pasta med chorizo, brokkoli og sitron
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Melk
Basisvarer:
- Glutenfri soyasaus
- olje
- pepper
- salt
- vann
Glutenfri fusilli
250 g
Sjalottløk
1 stk
Chorizo
100 g
Laktosefri crème fraîche
300 g
Sitron
½ stk
Tomat
1 stk
Glutenfri soyasaus
1 ss
Vann
1½ dl
Brokkoli
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 1181 kcal
- Fett:
- 72 g
- Karbohydrater:
- 106 g
- Protein:
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du grønnsaker liggende som ikke blir brukt og som kan passe til retten? Kutt dem opp, og stek dem med chorizoblandingen eller kok dem med pastaen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Bruk en stor kjele slik at det er plass til brokkolien i punkt 4.
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien i vannet med pastaen de siste 2 minuttene av pastaens koketid.
Skrell og finhakk sjalottløken. Kutt tomaten i terninger, og kutt chorizoen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og chorizoen i 2–3 minutter, til løken er gyllen. Rør inn crème fraîchen, 1½ dl vann og 1 ss soyasaus. Ha i tomatterningene, og gi det hele et oppkok.
Hell vannet av pastaen, og ha brokkolien i en serveringsskål. Ha pastaen tilbake i kjelen, og vend inn chorizoblandingen. Smak til med salt og pepper.
Kutt sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!