Pannestekt isgalt med pilaffris, lun squashsalat med spinat og krydderyoghurt

Pannestekt isgalt med pilaffris, lun squashsalat med spinat og krydderyoghurt

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Gul løk
½ stk
Garam masala
½ pakke
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Basmatiris
135 g
Vann
2½ dl
Squash
1 stk
Spinat
50 g
Gulrøtter
2 stk
Olivenolje
2 ss
Isgalt
375 g
(Fisk)
Yoghurt
150 g
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
498 kcal
Fett:
4 g
Karbohydrater:
68 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Squash og isgalt er godt å grille. Pensle dem med olje, og bruk en ren grillrist så de ikke setter seg fast.

 Skrell og finhakk løken. Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken i et par minutter, til den er blank. Tilsett garam masala-krydderet, buljongen, 2½ dl vann og risen. Kok opp og tilbered risen som anvist på pakken. 
 Skyll squashen og spinaten. Kutt squashen i omtrent 1 cm tynne skiver. Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek squash- og gulrotskivene i to omganger, legg dem utover en tallerken, og vend inn spinaten. Drypp over 2 ss olivenolje, og krydre med salt og pepper. 
Skyll fisken i kaldt vann, og tørk av den. Krydre fisken med salt og pepper. Varm opp stekepannen du brukte til squashen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, til den flaker seg ved et lett trykk. 
 Ha yoghurten i en skål, og rør inn kryddermiksen. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!