Marinerte svinestrimler med penne og spinat i crème fraîche-saus, toppet med ruccola og Grana Padano

Marinerte svinestrimler med penne og spinat i crème fraîche-saus, toppet med ruccola og Grana Padano

4.15 (68)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Liste
Liste
Bilder
Fullkornspenne
200 g
(Hvete)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Spinat
50 g
Vann
½ dl
Rød paprika
1 stk
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
880 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha pastaen i en ildfast form, og riv over osten. Gratiner formen i ovnen, og server den med en blandet salat ved siden av.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Ha crème fraîchen, ½ dl vann og buljongen i en kjele, og kok opp. Smak til med salt og pepper.  
 Rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprika- og svinestrimlene i 3–4 minutter, til kjøttet har fått en jevn stekeskorpe og er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.  
 Skyll spinaten i kaldt vann. Sil vannet av pastaen, og vend den og spinaten inn i sausen. Gi sausen et raskt oppkok før servering. 
Skyll ruccolaen i kaldt vann. Topp pastaen med ruccolaen og svinestrimlene. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!