Marinerte svinestrimler med penne og spinat i crème fraîche-saus, toppet med ruccola og Grana Padano
4.15 (68)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Fullkornspenne
200 g
Crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
1 pakke
Spinat
50 g
Vann
½ dl
Rød paprika
1 stk
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Ruccola
50 g
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 880 kcal
- Fett:
- 39 g
- Karbohydrater:
- 79 g
- Protein:
- 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha pastaen i en ildfast form, og riv over osten. Gratiner formen i ovnen, og server den med en blandet salat ved siden av.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha crème fraîchen, ½ dl vann og buljongen i en kjele, og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprika- og svinestrimlene i 3–4 minutter, til kjøttet har fått en jevn stekeskorpe og er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Skyll spinaten i kaldt vann. Sil vannet av pastaen, og vend den og spinaten inn i sausen. Gi sausen et raskt oppkok før servering.
Skyll ruccolaen i kaldt vann. Topp pastaen med ruccolaen og svinestrimlene. Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!