Stekt kyllinglårfilet og løk i mild currysaus med wokket paprika og kål servert med eggenudler
4.12 (113)
Under 30 min
8 Ingredienser
Pannestekt, saftig og sprø kylling med nudler er en rask hverdagsrett, og den milde currysausen gir retten en god smak av Asia.
Pannestekt, saftig og sprø kylling med nudler er en rask hverdagsrett, og den milde currysausen gir retten en god smak av Asia.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Rødløk
½ stk
Kyllinglårfilet
400 g
Mild curry-woksaus
1 pakke
Eggnudler
125 g
Rød paprika
1 stk
Rød spisskål
½ stk
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 590 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 58 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend sammen nudlene, kyllingen og sausen for å gi mer smak til nudlene.
Skrell og kutt den halve løken i 1 cm brede strimler. Skjær kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i 2–3 minutter, til de har en jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper. Ha i løken, og stek videre i omtrent 1 minutt, til løken er blank. Tilsett sausen, og varm opp rett før servering.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Rens og kutt paprikaen i store biter. Finsnitt spisskålen. Varm opp en stor wokpanne, stekepanne eller kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikabitene og spisskålen i omtrent 1 minutt, til paprikaen har fått litt farge, men fortsatt er sprø. Tilsett sesamfrøene, og krydre med salt og pepper.
Bland paprikabitene og kålen sammen med kyllingen, og server nudlene til retten.
Vel bekomme!