Karbonader med middelhavsgrønnsaker, bulgur og urtedressing

Karbonader med middelhavsgrønnsaker, bulgur og urtedressing

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Squash
1 stk
Gul paprika
1 stk
Tomater
2 stk
Middelhavskrydder
1 pakke
(Sennep)
Bulgur
250 g
(Hvete)
Lett urtedressing
75 g
(Melk, Laktose)
Salsa verde
1 pakke
Karbonader med grønnsaker
720 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
779 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
65 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt gurkemeie, karri eller et annet krydder i vannet til bulguren, for å tilsette smak og farge.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Kutt squashen, paprikaen og tomatene i grove biter. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir og vend inn litt olje, salt og middelhavskrydderet. Bak grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter, til de er gjennomstekte. 
Tilbered bulguren som anvist på pakken. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme. Ha i litt olje, og stek karbonadene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Server urtedressingen og salsa verden til retten. 
Vel bekomme!