Gratinert nachos med lettrømme og tomatsalat

Gratinert nachos med lettrømme og tomatsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
Gul løk
1 stk
Kjøttdeig
350 g
Oksebuljong
½ pakke
Hakkede tomater
400 ml
Three spice
½ pakke
Nachochips
185 g
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1171 kcal
Fett:
69 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du avokado liggende? Lag en guacamole og server den til retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og finhakk løken. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side. Hakk den opp, tilsett løken, og stek det hele i 3–4 minutter til, til kjøttdeigen er nesten gjennomstekt. Rør inn oksebuljongen, ønsket mengde av tacokrydderet og de hakkede tomatene. Kok opp, og la det hele småkoke i omtrent 2 minutter. Smak eventuelt til med mer av tacokrydderet.
 Fordel nachochipsen utover et stekebrett med bakepapir, og fordel kjøttdeigen over. Topp med mozzarellaen. Stek nachosen i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen.
Kutt salaten i strimler, og skyll den i kaldt vann. Skyll tomaten og kutt den i terninger. Bland sammen salaten, tomatterningene og litt olivenolje i en serveringsskål.
Server lettrømmen til retten.
Vel bekomme!