Grønnsakssuppe med salsicciapølser, spelt og grønnkål

Grønnsakssuppe med salsicciapølser, spelt og grønnkål

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • vann
    Vårløk
    1/2 pakke
    Gulrot
    200 g
    Bladpersille
    1/2 pakke
    Salsicciapølser
    300 g
    Olje
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Vann
    1/2 l
    Pepper
    Minipurreløk
    1 stk
    Sellerirot
    1 bit
    Grønnkål
    100 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server gjerne med litt grovbrød med smør til.

    Skrell og kutt ca 200 g gulrot og 1 bit sellerirot i terninger, finhakk 1 stk mini purreløk.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek 1 pk salsicciapølser i 4-5 minutter på hver side. Sett til side.
    Stek grønnsakene fra punkt 1 i en romslig gryte på middels høy varme i litt olje i 2-3 minutter. Tilsett 1/2 l vann og 1 pk hønsebuljong, og kok opp. La suppen småkoke i ca 20 minutter. Krydre med litt pepper.
    Skjær pølsene i grove biter og finstrimle 1/2 pk grønnkål. Vend pølsene og grønnkålen inn i suppen mot slutten av steketiden. Finhakk 1/2 pk persille og del opp 1/2 pk vårløk i tynne skiver, strø vårløk og persille over suppeskålene før servering.
    Vel bekomme!