Grønnsakssuppe med salsicciapølser, spelt og grønnkål
Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- vann
Vårløk
1/2 pakke
Gulrot
200 g
Bladpersille
1/2 pakke
Salsicciapølser
300 g
Olje
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
1/2 l
Pepper
Minipurreløk
1 stk
Sellerirot
1 bit
Grønnkål
100 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne med litt grovbrød med smør til.
Skrell og kutt ca 200 g gulrot og 1 bit sellerirot i terninger, finhakk 1 stk mini purreløk.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek 1 pk salsicciapølser i 4-5 minutter på hver side. Sett til side.
Stek grønnsakene fra punkt 1 i en romslig gryte på middels høy varme i litt olje i 2-3 minutter. Tilsett 1/2 l vann og 1 pk hønsebuljong, og kok opp. La suppen småkoke i ca 20 minutter. Krydre med litt pepper.
Skjær pølsene i grove biter og finstrimle 1/2 pk grønnkål. Vend pølsene og grønnkålen inn i suppen mot slutten av steketiden. Finhakk 1/2 pk persille og del opp 1/2 pk vårløk i tynne skiver, strø vårløk og persille over suppeskålene før servering.
Vel bekomme!