Mørkokt svinekjake med bakte rotgrønnsaker, potet- og sellerimos og soppsaus

Mørkokt svinekjake med bakte rotgrønnsaker, potet- og sellerimos og soppsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Mørkokt svinekjake
350 g
Potet- og sellerimos
400 g
Soppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sitruskrydder
1 pakke
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
(Selleri)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til potet- og sellerimosen med litt smør rett før servering for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel rotgrønnsakene utover et stekebrett. Vend inn sitruskrydderet og litt olje og salt. Stek grønnsakene i ovnen i 10-15 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Ha svinekjaken, inkludert kraften, og soppsausen i en kjele. Gi det hele et oppkok, skru ned til lav varme, og la det trekke under lokk i ca. 10 minutter.
Varm opp potet- og sellerimosen i en kjele på lav varme under omrøring. Smak til med salt og pepper rett før servering.
Vel bekomme!