Homestyleburgere med friske grønnsaker, gulrotfries, aioli og barbecuesaus

Homestyleburgere med friske grønnsaker, gulrotfries, aioli og barbecuesaus

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Gulrøtter
600 g
Hjertesalat
1 stk
Tomater
2 stk
Grove hamburgerbrød
4 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Barbecuesaus
1 pakke
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Homestyleburgere
600 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
414 kcal
Fett:
22 g
Karbohydrater:
44 g
Protein:
10 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sjekk om du har noen spennende ingredienser på kjøkkenet som du kan ha på burgerne! Her setter bare fantasien grenser, så prøv deg frem med frukt, oster, grønnsaker, sauser eller annet du har tilgjengelig. Kombiner gjerne søtt, salt og syrlig – kanskje oppdager du en ny favoritt?

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Skrell og kutt gulrøttene i staver og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek gulrøttene i ovnen i 20–25 minutter.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll salatbladene i kaldt vann. Skyll og kutt tomatene i skiver. Ha salatbladene og tomatskivene på et serveringsfat.
Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hamburgerne i 4–5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Krydre med salt og pepper. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter. 
Fyll burgerbrødene med burgerne, barbecuesausen, salaten og tomatskivene, og server gulrotfriesene og aiolien ved siden av.
Vel bekomme!