Ovnsbakt torsk med småpoteter, eple- og gulrotsalat og hollandéssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- vann
Torskefilet
700 g
Delikatessepoteter
700 g
Hollandéssaus
1 pakke
Revet gulrot
400 g
Rødt eple
1 stk
Fiskekrydder
2 pose
Gressløk
1/2 pakke
Vann
Salt
Pepper
Sitron
1/4 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt smør over torsken mens den bakes i ovnen for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok potetene i ca 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken i en ildfast form, og krydre den med fiskekrydderet og litt salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8-13 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Varm opp hollandéssausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Fordel gulroten i en skål. Riv eplet på et rivjern, og bland det revne eplet sammen med gulroten. Smak til med saften fra sitronen.
Finhakk gressløken, og strø den over fisken ved servering.
Vel bekomme!