Ovnsbakt torsk med småpoteter, eple- og gulrotsalat og hollandéssaus

Ovnsbakt torsk med småpoteter, eple- og gulrotsalat og hollandéssaus

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • vann
Torskefilet
700 g
Delikatessepoteter
700 g
Hollandéssaus
1 pakke
(Egg, Laktose)
Revet gulrot
400 g
Rødt eple
1 stk
Fiskekrydder
2 pose
Gressløk
1/2 pakke
Vann
Salt
Pepper
Sitron
1/4 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt smør over torsken mens den bakes i ovnen for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kok potetene i ca 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Fordel fisken i en ildfast form, og krydre den med fiskekrydderet og litt salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8-13 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Varm opp hollandéssausen i en kjele på lav varme under omrøring.
Fordel gulroten i en skål. Riv eplet på et rivjern, og bland det revne eplet sammen med gulroten. Smak til med saften fra sitronen.
Finhakk gressløken, og strø den over fisken ved servering.
Vel bekomme!