Kremede pastaskjell med biffstrimler, spinat og bakte cherrytomater
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
- vann
Storfestrimler
500 g
Lett crème fraîche
1 pakke
Spinat
1 pakke
Pastaskjell
400 g
Cherrytomater
1/2 pakke
Salt
Pepper
Olivenolje
Banansjalottløk
1 stk
Olje
Vann
Kjørvel
1/2 pakke
Soyasaus
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Cherrytomatene kan serveres rå til retten, om dere foretrekker det.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Fordel 1/2 boks cherrytomater i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca 10 minutter.
Tilbered 1 pk pastaskjell som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Ha ca 500 g storfestrimler i pannen, og krydre med salt og pepper. La kjøttet ligge helt stille og steke i ca 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca 30 sekunder, eller til det er gjennomstekt. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Skrell og finhakk 1 stk banansjalottløk. Varm stekepannen opp igjen, og stek banansjalottløken og 1 pk spinat, til løken er blank og spinaten har falt sammen. Tilsett 1 boks lett crème fraîche, og la blandingen trekke i et par minutter. Vend inn storfestrimlene, og smak til med soyasaus og pepper. Spe på med vann om konsistensen blir for tykk.
Sil vannet av pastaen. Vend pastaen og cherrytomatene inn i blandingen fra punkt 6.
Grovhakk 1/2 pk kjørvel, og topp retten med kjørvelen før servering
Vel bekomme!