Kremede pastaskjell med biffstrimler, spinat og bakte cherrytomater

Kremede pastaskjell med biffstrimler, spinat og bakte cherrytomater

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    • soyasaus
    • vann
    Storfestrimler
    500 g
    Lett crème fraîche
    1 pakke
    Spinat
    1 pakke
    Pastaskjell
    400 g
    Cherrytomater
    1/2 pakke
    Salt
    Pepper
    Olivenolje
    Banansjalottløk
    1 stk
    Olje
    Vann
    Kjørvel
    1/2 pakke
    Soyasaus
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Cherrytomatene kan serveres rå til retten, om dere foretrekker det.

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Fordel 1/2 boks cherrytomater i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca 10 minutter.
    Tilbered 1 pk pastaskjell som anvist på pakken.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Ha ca 500 g storfestrimler i pannen, og krydre med salt og pepper. La kjøttet ligge helt stille og steke i ca 1 minutt, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca 30 sekunder, eller til det er gjennomstekt. Legg kjøttet til side på en tallerken.
    Skrell og finhakk 1 stk banansjalottløk. Varm stekepannen opp igjen, og stek banansjalottløken og 1 pk spinat, til løken er blank og spinaten har falt sammen. Tilsett 1 boks lett crème fraîche, og la blandingen trekke i et par minutter. Vend inn storfestrimlene, og smak til med soyasaus og pepper. Spe på med vann om konsistensen blir for tykk.
    Sil vannet av pastaen. Vend pastaen og cherrytomatene inn i blandingen fra punkt 6.
    Grovhakk 1/2 pk kjørvel, og topp retten med kjørvelen før servering
    Vel bekomme!