Tacosalat av svinekjøtt med friske grønnsaker, tomatsalsa og nachochips
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
Hjertesalat
1 stk
Gul paprika
½ stk
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Rødløk
½ stk
Svinekjøttdeig med tacokrydder
350 g
Tomatsalsa
85 g
Lime
½ stk
Nachochips
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 946 kcal
- Fett:
- 47 g
- Karbohydrater:
- 88 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du laktosefri rømme eller grønnsaker som passer til retten liggende? Server det til!
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Tørk og kutt salatbladene i strimler. Kutt paprikaen og tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maisen. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 5 minutter, eller til det er gjennomstekt.
Kutt limen i båter. Lag din egen tacosalat med grønnsakene og kjøttet. Server tomatsalsaen, nachochipsene og limebåtene til tacosalaten.
Vel bekomme!