Tacosalat av svinekjøtt med friske grønnsaker, tomatsalsa og nachochips

Tacosalat av svinekjøtt med friske grønnsaker, tomatsalsa og nachochips

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    Hjertesalat
    1 stk
    Gul paprika
    ½ stk
    Tomat
    1 stk
    Mais
    1 pakke
    Rødløk
    ½ stk
    Svinekjøttdeig med tacokrydder
    350 g
    Tomatsalsa
    85 g
    Lime
    ½ stk
    Nachochips
    1 pakke
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    946 kcal
    Fett:
    47 g
    Karbohydrater:
    88 g
    Protein:
    43 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du laktosefri rømme eller grønnsaker som passer til retten liggende? Server det til!

    Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Tørk og kutt salatbladene i strimler. Kutt paprikaen og tomaten i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Sil laken av maisen. Ha grønnsakene i hver sin serveringsskål.
    Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 5 minutter, eller til det er gjennomstekt.
    Kutt limen i båter. Lag din egen tacosalat med grønnsakene og kjøttet. Server tomatsalsaen, nachochipsene og limebåtene til tacosalaten. 
    Vel bekomme!