Indrefilet av svin med ovnsbakte grønnsaker og salsa verde
Ny oppskrift
Under 45 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Poteter
400 g
Rødløk
1 stk
Marinert indrefilet av svin
300 g
Ananas
½ stk
Salsa verde
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 675 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 72 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du grillspyd liggende? Tre grønnsakene på grillspydene og grill dem på grillen sammen med kjøttet, eller stek dem i ovnen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell løken, og kutt løken og potetene i båter. Fordel potet- og løkbåtene utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 20 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet over på stekebrettet i ovnen, eller i en ildfast form. Stek kjøttet i ovnen i 15–18 minutter, eller til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i noen minutter før du skjærer det i skiver.
Skrell ananasen, og fjern den harde kjernen i midten. Kutt ananasen i skiver. Varm opp stekepannen som du stekte kjøttet i til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek ananasen i omtrent 3 minutter på hver side.
Server salsa verden til retten.
Vel bekomme!