Indrefilet av svin med ovnsbakte grønnsaker og salsa verde

Indrefilet av svin med ovnsbakte grønnsaker og salsa verde

Ny oppskrift
Under 45 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Bakepapir (kan sløyfes)
    • olje
    • pepper
    • salt
    • smør
    Poteter
    400 g
    Rødløk
    1 stk
    Marinert indrefilet av svin
    300 g
    Ananas
    ½ stk
    Salsa verde
    1 pakke
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    675 kcal
    Fett:
    26 g
    Karbohydrater:
    72 g
    Protein:
    39 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du grillspyd liggende? Tre grønnsakene på grillspydene og grill dem på grillen sammen med kjøttet, eller stek dem i ovnen.

    Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
     Skrell løken, og kutt løken og potetene i båter. Fordel potet- og løkbåtene utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen i omtrent 20 minutter.
    Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet over på stekebrettet i ovnen, eller i en ildfast form. Stek kjøttet i ovnen i 15–18 minutter, eller til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i noen minutter før du skjærer det i skiver.
    Skrell ananasen, og fjern den harde kjernen i midten. Kutt ananasen i skiver. Varm opp stekepannen som du stekte kjøttet i til middels høy varme, og ha i litt smør. Stek ananasen i omtrent 3 minutter på hver side. 
    Server salsa verden til retten. 
    Vel bekomme!