Pastasalat med kyllingfilet og tomatpesto

Pastasalat med kyllingfilet og tomatpesto

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Agurk
½ stk
Gul paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Glutenfri fusilli
150 g
Strimlet kyllingfilet
300 g
Tomatpesto
1 pakke
(Egg, Melk)
Laktosefri lettrømme
150 g
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1064 kcal
Fett:
46 g
Karbohydrater:
112 g
Protein:
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du skal lage denne retten ved en senere anledning, lag din egen, hjemmelagde pesto! Lag en klassisk, grønn pesto av basilikum, olivenolje, hvitløk og pinjekjerner.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Bland sammen pestoen og rømmen i en serveringsskål. 
 Kutt agurken og paprikaen i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Sil vannet av pastaen, og ha den i en stor serveringsskål. Bland inn kyllingen og pestoblandingen. Bland også inn grønnsakene, eller server dem ved siden av.
Vel bekomme!