Pastasalat med kyllingfilet og tomatpesto
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Agurk
½ stk
Gul paprika
½ stk
Rødløk
½ stk
Glutenfri fusilli
150 g
Strimlet kyllingfilet
300 g
Tomatpesto
1 pakke
Laktosefri lettrømme
150 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1064 kcal
- Fett:
- 46 g
- Karbohydrater:
- 112 g
- Protein:
- 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du skal lage denne retten ved en senere anledning, lag din egen, hjemmelagde pesto! Lag en klassisk, grønn pesto av basilikum, olivenolje, hvitløk og pinjekjerner.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Bland sammen pestoen og rømmen i en serveringsskål.
Kutt agurken og paprikaen i terninger. Skrell og finhakk rødløken. Sil vannet av pastaen, og ha den i en stor serveringsskål. Bland inn kyllingen og pestoblandingen. Bland også inn grønnsakene, eller server dem ved siden av.
Vel bekomme!