Taco av svinekjøtt i pita, med friske grønnsaker og lettrømme

Taco av svinekjøtt i pita, med friske grønnsaker og lettrømme

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Svinekjøttdeig med tacokrydder
600 g
Pitabrød
6 stk
(Hvete, Rug)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
723 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
68 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten kan du sette ditt eget preg på ved for eksempel å tilsette frukt eller grønnsaker du har liggende, eller ved å smake til rømmen med litt lime, finhakkede utrer, chili eller annet krydder.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Les gjennom oppskriften før du starter, og planlegg hvordan du vil gå frem. Finn frem alle ingrediensene og kjøkkenredskapene du trenger, så går matlagingen raskere.
Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salatbladene i strimler. Kutt paprikaen og tomaten i terninger. Sil laken av maisen. Ha grønnsakene i hver sin skål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 5 minutter, eller til det er gjennomstekt.
Fukt pitabrødene, og stek dem i ovnen i 2–3 minutter før servering.
Server rømmen til tacoen.
Vel bekomme!