Gratinerte nachos med svinekjøttdeig, bønner og grønn chili

Gratinerte nachos med svinekjøttdeig, bønner og grønn chili

Ny oppskrift
Under 20 min
13 Ingredienser
En saftig kjøtt- og bønnegryte, toppet med sprø ostegratinerte nachochips og rømme er en sikker vinner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Rødløk
½ stk
Kinesisk hvitløk
⅓ stk
Rød paprika
1 stk
Kidneybønner
1 boks
Svine- og storfedeig
200 g
Three spice
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Nachochips
1 pakke
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Lime
1 stk
Tomat
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Grønn chili
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
508 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
31 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag gjerne en frisk guacamole, og server den til retten!

Varm opp stekeovnen til 220 grader.
Skrell og finhakk rødløken og hvitløken. Kutt paprikaen i terninger. Sil laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann.
 Varm opp en stor stekepanne eller en kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter. Tilsett løken, hvitløken, paprikaen og tacokrydderet, og stek det hele i et par minutter, til løken er gyllen. Tilsett bønnene og de hakkede tomatene, og kok opp. Smak til med salt, pepper og sukker.
Fordel kjøtt- og bønnegryten i en smurt ildfast form, og fordel nachochipsene på toppen. Strø over mozzarellaen, og gratiner nachosen midt i ovnen i 8–10 minutter, eller til osten har smeltet.
Skyll chilien, skrap ut frøene, og kutt den i tynne skiver. Kutt tomaten i terninger, og del limen i båter. Topp nachosen med chilien, tomaten og litt av rømmen.
Server resten av rømmen og limebåtene til retten.
Vel bekomme!