Flow-nuggets i rødkålwrap med syltet reddik og kremet korianderdressing
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olje
- pepper
- salt
- sukker
- vann
Reddiker
1 bunt
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
2 ss
Vann
1 dl
Plantebaserte nuggets
300 g
Kinesisk hvitløk
¼ stk
Koriander
1 bunt
Lime
½ stk
Yoghurt naturell
150 g
Rødkål
500 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 498 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 59 g
- Protein:
- 19 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne litt revet ingefær eller hel allehånde i syltelaken til reddikene.
Skyll og kutt reddikene i tynne skiver. Ha 2 ss eddik, 2 ss sukker og 1 dl vann i en bolle, og visp det sammen. Vend inn reddikskivene, og la dem stå frem til servering.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek nuggetsene i omtrent 4–5 minutter, til de er gjennomvarme.
Skrell hvitløken. Skyll, tørk og finhakk korianderen. Bland sammen hvitløken, korianderen og saft fra limen i et litermål, og kjør blandingen jevn med en stavmikser. Vend inn yoghurten, og smak til med salt og pepper.
Plukk bladene av rødkålen, og skyll og tørk dem. Bruk rødkålbladene som wraps, og fyll dem med nuggetsene, de syltede reddikene, og topp dem med korianderdressingen.
Vel bekomme!