Hjemmelaget bolognese med fullkornspasta og salat
Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Kjøttdeig
350 g
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Hakkede tomater
400 ml
Glutenfri pasta
250 g
Romanosalat
½ stk
Rød paprika
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 879 kcal
- Fett:
- 28 g
- Karbohydrater:
- 108 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt finhakket hvitløk med kjøttdeigen for ekstra smak!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell gulroten, og grovriv den på et rivjern. Skrell og finhakk løken. Varm opp en stor stekepanne eller en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med en stekespade, og tilsett løken og gulroten. Stek videre i 3–4 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett basilikum- og oreganokrydderet, buljongen og de hakkede tomatene. La sausen småkoke i 3–4 minutter, og smak til med salt og pepper.
Kutt enden av salaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salaten i strimler og paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!