Hjemmelaget bolognese med fullkornspasta og salat

Hjemmelaget bolognese med fullkornspasta og salat

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    Gulrot
    1 stk
    Gul løk
    1 stk
    Kjøttdeig
    350 g
    Oregano
    1 pakke
    Oksebuljong
    1 pakke
    Hakkede tomater
    400 ml
    Glutenfri pasta
    250 g
    Romanosalat
    ½ stk
    Rød paprika
    ½ stk
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    879 kcal
    Fett:
    28 g
    Karbohydrater:
    108 g
    Protein:
    49 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek litt finhakket hvitløk med kjøttdeigen for ekstra smak!

    Tilbered pastaen som anvist på pakken.
     Skrell gulroten, og grovriv den på et rivjern. Skrell og finhakk løken. Varm opp en stor stekepanne eller en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp kjøttdeigen med en stekespade, og tilsett løken og gulroten. Stek videre i 3–4 minutter, eller til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett basilikum- og oreganokrydderet, buljongen og de hakkede tomatene. La sausen småkoke i 3–4 minutter, og smak til med salt og pepper.
     Kutt enden av salaten, og skyll bladene i kaldt vann. Kutt salaten i strimler og paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
    Vel bekomme!